divendres, 29 de maig del 2009

Primera circular

Congrés Internacional País Basc – Països Catalans: Camins de trobada

Presentació

Des del lectorat de català de la Universitat del País Basc es convoca per al 2010 el Congrés Internacional País Basc – Països Catalans: Camins de trobada.
El congrés compta amb un Comitè Assessor que està format per: Itziar Idiazabal,Toni Strubell i Trueta, Martxelo Otamendi i Koldo Zuazo.

Seu i dates del Congrés
El congrés es durà a terme a la Facultat de Lletres de la Universitat del País Basc (passeig de la Universitat, 5 – 01006 – Vitòria) els dies 10, 11 i 12 de maig del 2010.

Temes del Congrés
El congrés tractarà els vincles entre el País Basc i els Països Catalans des de qualsevol punt de vista en què aquests dos països es puguin o s’hagin pogut relacionar al llarg de la història.

Comunicacions
Els qui decideixin presentar una comunicació, n’hauran de trametre el títol i un resum (d’una llargada màxima de 30 línies) abans del 15 d’octubre del 2009. També s’hi inclourà una breu informació biogràfica de l’autor, especificant l’entitat a la qual pertany i les seves dades (NIF, correu electrònic, correu postal i telèfon de contacte). El Comitè Assessor decidirà si s’admeten o no de les comunicacions i ho notificarà als autors a final de mes.
S’acceptaran comunicacions escrites en basc o en català.
Les comunicacions s’hauran de fer arribar a: agnes@agnes.cat

Per a més informació
Agnès Toda i Bonet
agnes@agnes.cat
Lectora de català a la Universitat del País Basc
Despatx 2.49
Facultat de Lletres
Passeig de la Universitat, 5
01006 – Vitòria
Tel.: 0034 609547014

1 comentari:

  1. Hauriem de trobar els criteris que fessin posible aplanar els camíns per arribar a un port on el país basc i el català trobin un model de llibertat que faci posible desenvolupar les nostres capacitats creatives sense els frens i els costos que signifiquen la dependencia i l'autorització d'Espanya per qualsevol projecte. Espanys, encara avui, és vinculada al franquisme per que facilitin segons quins objectius dels territoris que han estat, excessivament vigilats per personatges i institucions enfosquides per la foscor de les catacumbes.

    ResponElimina