dimecres, 7 d’octubre del 2009

Segona circular

Presentació

Des del lectorat de català de la Universitat del País Basc es convoca per al 2010 el Congrés Internacional País Basc – Països Catalans: Camins de Trobada.

El congrés compta amb un Comitè Assessor que està format per: Toni Strubell i Trueta, Martxelo Otamendi, Itziar Idiazabal i Koldo Zuazo.


Seu i dates del Congrés

El congrés es durà a terme a la Facultat de Lletres de la Universitat del País Basc (passeig de la Universitat, 5 – 01006 – Vitòria) els dies 10, 11 i 12 de maig del 2010.


Temes del Congrés

El congrés tractarà els vincles entre el País Basc i els Països Catalans des de qualsevol punt de vista en què aquests dos països es puguin, s’hagin pogut o es prevegi que es puguin vincular.


Comunicacions

Els qui decideixin presentar una comunicació, n’hauran de trametre el títol i un resum (d’una llargada màxima de 30 línies) abans del 25 d’octubre del 2009. També s’hi inclourà una breu informació biogràfica de l’autor, especificant l’entitat a la qual pertany i les seves dades (NIF, correu electrònic, correu postal i telèfon de contacte). El Comitè Assessor decidirà si s’admeten o no les comunicacions i ho notificarà als autors a final d’octubre.

S’acceptaran comunicacions escrites en basc o en català.

Els resums de les comunicacions s’hauran de fer arribar a: agnes@agnes.cat


Han confirmat la seva assistència

Jose Angel Irigaray, Gorka Knörr, Juantxo Skalari, Xavi Sarrià, Borja Ariztimuño, Ibon Sarasola, Maite González Esnal, Toni Strubell, Martxelo Otamendi, David Fernández, Itziar Arratibel (ESAIT), Itziar Idiazabal i Pomada.


Per a més informació

www.euskalherria-paisoscatalans.blogspot.com

Agnès Toda i Bonet

agnes@agnes.cat

Lectora de català a la Universitat del País Basc

Despatx 2.49

Facultat de Lletres

Passeig de la Universitat, 5

01006 – Vitòria

Tel.: 0034 609547014

1 comentari:

  1. No entenc a què treu cap que cerquem punts de trobada mentre al Pais Basc aprobarà com sempre el presupostos estatals a canvi de blindar el seu finançament i per tant d'hipotecar el nostre.
    Massa hipocresia en tot aquest afer. No podrem esdevenir veritables amics del Pais Basc fins que no assolim la independencia.

    ResponElimina